Glazen Vaas Lang – Transparant – H29,5 D15,5

Persoonlijk kaartje toevoegen

  • Persoonlijk kaartje toevoegen * 0,50

    0 / 150

    Max: 150 tekens

10,95

Voor 23:59 besteld, morgen bezorgd
Of kies bij het afrekenen de gewenste bezorgdatum

  • Verzendkosten € 6,50 – in NL & BE!

  • 7 dagen vers garantie

  • Voor 23:59 uur besteld, volgende dag bezorgd

  • Voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis

Glazen Vaas Lang – Transparant – H29,5 D15,5

Een mooie grote glazen vaas kopen voor bijvoorbeeld een plukboeket doe je bij De Gier Bloemen!

Grote vaas kopen

Je bloemen verdienen om op een goede vaas te staan. Dit niet alleen omdat het mooi staat, maar ook omdat je dan nog langer plezier hebt van je bloemen. Voor lange boeketten zoals onze plukboeketten of onze prachtige lange rozen is het vaak lastig om een passende vaas te vinden. Wij hebben daarom deze grote glazen vaas binnen ons assortiment opgenomen, zodat je bloemen altijd op een passende vaas staan!

Lange glazen vaas

Voordat je onze lange glazen vaas koopt is het handig om te weten welke maatvoering de vaas heeft. Onze grote glazen vaas heeft een hoogte van 29,5cm en een diameter van 15,5cm. Met deze hoogte valt je boeket mooi in de vaas, en komen de bloemen goed tot hun recht. De diameter is een tikkeltje smaller dan onze klassieke vaas om zo goed jouw plukboeket of andere bloemen te kunnen dragen.

Glazen vaas bezorgen

Via onze website kun je gemakkelijk een goedkope glazen vaas laten bezorgen op het adres van jou keus. Je kunt deze vaas dus voor jezelf bestellen, maar ook cadeau doen aan een bekende. Via onze kalender kun je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen! Bestel nu jou lange glazen vaas en ontvang zo snel mogelijk jou exemplaar!