• Pioenrozen

Pioenrozen vindt jij bij De Gier

De pioenroos is een echte seizoensbloem, deze bloem is dus alleen verkrijgbaar in een bepaald seizoen. Het is heel erg gebonden aan het weer, wanneer het weer niet juist is voor de pioenrozen dan worden ze ook niet verkocht. Over het algemeen worden de pioenrozen vooral in mei en juni verkocht. In de andere maanden vindt jij de pioenrozen wat minder vaak terug in bloemenwinkels. De manier waarop de pioenroos zichzelf omtovert tot een plaatje is echt geweldig. Wanneer een pioenroos nog in de knop zit stelt het eigenlijk helemaal niet zoveel voor, maar wanneer deze bloem begint te bloeien weet jij niet wat je ziet. Het lijkt echt op een explosie. Er komen heel veel blaadjes vrij en dit verwacht je niet wanneer jij de bloem in de knop ziet. De betekenis van een pioenroos is ook heel erg bijzonder, het staat voor dingen als liefde, geluk, gezondheid en bloeiende romantiek.

Wat is de precieze bloeitijd van de pioenroos?

Veel mensen kunnen niet wachten tot de pioenrozen weer beschikbaar worden. Wij ook niet. In mei en juni bloeit de pioenroos, dus in deze periode ga je de bloem steeds vaker zien in bloemenwinkels. Maar er is geen garantie dat de bloemen in mei en juni volop in bloei zijn. De weersomstandigheden bepalen wanneer deze prachtige bloem weer te bestellen is. Maar wij durven bijna met zekerheid te zeggen dat de pioenroos tijdens Moederdag weer beschikbaar is.

Zoveel kleuren en vormen van de pioenroos

Het leukste aan de pioenroos vinden wij dat de bloem verkrijgbaar is meer dan duizenden soorten, vooral de verschillende vormen en kleuren spreken ons echt aan. Zie bijvoorbeeld ook eens de dubbele bloemen, en dan is de bloem zelfs verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Service en contact

Bij Bloemen van de Gier streven we ernaar iedere klant naar tevredenheid te helpen. Onze klantenservice staat dan ook graag voor je klaar om je te helpen bij eventuele vragen en ook opmerkingen zijn meer dan welkom! Contact opnemen met een van onze medewerkers proberen we je zo makkelijk mogelijk te maken, je kunt namelijk gewoon met ons Whatsappen! Mailen, bellen of een contactformulier invullen kan natuurlijk ook.
We horen graag van je!