Trakteer jezelf of een ander op een prachtig paasboeket of een van de andere toppers uit ons paasassortiment.
 • Gemengde Tulpen

  Vanaf 18,50

  Uitverkocht

 • Top Tulpen Boeket

  14,95

  Uitverkocht

 • 50 Tulpen! – Verrassingskleur

  20,00

  Uitverkocht

 • Gele Freesia – 25 stelen

  19,95

 • Gele Tulpen

  Vanaf 18,50

  Uitverkocht

 • Wilgentakken – Paastakken – 3 bossen

  12,95

  Uitverkocht

 • Vrolijke Voorjaarsbundel

  22,50

  Uitverkocht

 • Craspedia XL – Drumstick – 20 takken

  19,95

 • Paasboeket-kort

  17,50

  Uitverkocht

 • Pasen Plukboeket XL

  25,00

  Uitverkocht

 • Rozen Boeket Geel – 50 stelen

  19,95

  Uitverkocht

 • Butterfly Ranonkel – 10 stelen

  17,50

  Uitverkocht

 • 30 Gele Rozen

  27,50

 • Gele brievenbus tulpen

  9,50

  Uitverkocht

 • 50 Gele Rozen

  45,90

 • Gele Ranonkels XL

  Vanaf 9,95

  Uitverkocht

 • 100 Gele Rozen

  91,90

Pasen bij De Gier

Het is weer bijna zover, Pasen kom eraan en elk huis wordt versierd met echte paaskleuren en overal zie jij ook dezelfde paasbloemen steeds terugkomen. Elk huishouden heeft een mooi plekje vrij gemaakt voor een grote vaas met bloemen in de prachtigste kleuren. Of mensen kiezen voor een paasboeket, met de mooiste kleuren en de mooiste bloemen. Echt paaskleuren geven een gezellige en echte paassfeer aan de paasdagen, deze 2 dagen zijn vaak volgepland met leuke activiteiten en vooral het samenzijn met familie is heel erg belangrijk in deze tijd. Vaak beginnen de paasdagen met een lekker ontbijtje. Tijdens het paasontbijt ga je heerlijk ontbijten samen met jouw familieleden en daarna gaan de kinderen naar buiten om eieren te zoeken! Maar vaak horen wij de vraag vanuit onze klanten op de markt en ook via de website, wat zijn nou echte paasbloemen? In deze tekst omschrijven wij 3 soorten paasbloemen die altijd goed scoren, bekijk welke jij het mooiste vindt en koop ze meteen bij Bloemen van de Gier.

Bloemen van de Gier met de mooiste paasbloemen

Iets wat ook bijna altijd gebeurd tijdens de feestdagen is het traditionele familiebezoek. Even bij familieleden op bezoek voor bakje koffie. Of een traditie is ook samen met de familie wandelen of naar de kerk. Dat is natuurlijk heel erg gezellig! Kom tijdens dit bezoek niet met lege handen aan en verras jouw familieleden met paasboeket van De Gier en hoe leuk is het om tijdens Pasen met paasbloemen aan te komen bij jouw familie. Hieronder benoemen wij de populairste paasbloemen. Maar maken wij ook een uitstapje naar de mooiste paastakken.

Nummer 1: Narcissen

Bij het zien van een grasveld vol met narcissen begint het gevoel van de Lente al te kriebelen. Het mooiste aan narcissen vinden wij bij Bloemen van de Gier dat er wel 88 verschillende soorten zijn. In Nederland zien wij het vaakste de knalgele narcissen terugkomen in huishoudens en in grasvelden. Maar naast deze felle kleur zijn er ook narcissen met de mooiste combinaties. Zoek bijvoorbeeld eens witte narcissen gecombineerd met andere kleuren of zalmroze narcissen gecombineerd met een ander kleurtje. Met een narcis zit je niet mis, kies daardoor voor een mooi boeketje vol met narcissen of kies voor de narcis in combinatie met andere bloemen. Bloemen genoeg bij De Gier!

Nummer 2: Tulpen

Wij vinden deze bloemen echt prachtig en vinden de seizoenen rond Pasen dan ook geweldig. En Nederland staat dan ook bekend om de mooiste tulpen van de wereld. En je ziet deze bloemen het vaakst tijdens Pasen. De symboliek achter tulpen heeft echt een extra waarde gegeven aan de bloemen, de tulp staat voor het nieuwe leven en de liefde. Wanneer de lente aanbreekt zien we ook veel tulpen, in Nederland is het een echte eyecatcher de kleurrijke velden vol met tulpen langs de weg. De vorm van de bloem doet ons ook wel denken aan de vorm van een paasei, zie jij dat ook? Elke kleur tulp staat weer voor een ander symbool, de witte tulp als voorbeeld genomen, staat voor onschuld. Elke kleur staat voor iets anders en wij vinden het fantastisch. De Gier heeft tulpen in veel verschillende kleuren, kies welke kleur bij jou past en hopelijk stralen de tulpen net zo mooi in jouw huis als op de tulpenvelden.

Nummer 3: Hyacinten

De hyacint is echt een ondergewaardeerde bloem. De krullerige bloemetjes met de groene stelen en bladeren, het is echt een bloem die je vaker moet gaan zien op de keukentafel. De Hyacint is in verschillende kleuren te krijgen, de kleuren paars, geel, verschillende roze tinten en wit. De hyacint is een christelijke bloem, het staat voor geluk, liefde en vrede met jezelf. Het leuke aan hyacinten is dat elke kleur weer een andere betekenis heeft. De witte kleur staat voor dat de ontvanger mooi is, en dat er voor hem of haar gebeden wordt. Met de paarse kleur kan je jezelf verontschuldigen bij iemand. Gele hyacinten schenk je liever niet aan iemand want dit is een teken van jaloezie.

Niet te vergeten: de paastakken

Een van de onderdelen die echt niet kan missen tijdens de paasdagen zijn de paastakken. Verkrijgbaar in verschillende groottes en soorten, waardoor jij altijd een tak kan vinden die bij jou past. Het is echt een decoratieve tak die overal in jouw huis geplaatst kan worden. Het is echt de beste manier om jouw huis het gewenste paasgevoel te geven. Het gevoel van Pasen is heel erg bijzonder! Er zijn veel verschillende heesters en bomen die gebruikt kunnen worden bij het maken van paastakken, kijk eens rond bij De Gier voor jouw gewenste paastak.