Voorjaarsbloemen

Ons voorjaarsbloemen assortiment:

 • BloemenBundels

 • Freesia's

 • Hyacinten

 • Ranonkels

 • Tulpen boeketten

 • Voorjaarstakken

Voorjaarsbloemen bestellen bij Bloemen van de Gier

We zijn terecht gekomen in de kleurrijkste periode van het jaar voor de bloemen, het voorjaar staat bol met kleuren en bloeiende bloemen. Het mooie aan de voorjaarsbloemen is dat deze bloemen de koude en natte winterdagen nodig hebben om tot mooie bloei te komen. Eigenlijk is het dus nodig om in het najaar al aan de slag te gaan om in het voorjaar mooie bloemen te laten groeien. Eigenlijk zijn voorjaarsbloemen enorm populair, het kan je huis enorm veel kleur geven. Vooral wanneer de zon de komende tijd even wat vaker doorbreekt en dagen wat langer worden zijn de kleuren van de voorjaarsbloemen een echte toevoeging in uw interieur.

Bloemen van De Gier is enorm gefocust op de goede kwaliteit van de bloemen, wij hebben als streven dat alle bloemen minimaal 7 dagen goed blijven. Dus wacht niet en bestel meteen je favoriete voorjaarsbloemen bij Bloemen van De Gier.

De mooiste Voorjaarsbloemen

Er zijn verschillende mooie voorjaarsbloemen, maar wij van Bloemen van De Gier hebben wel een paar persoonlijke favorieten. Bij onze persoonlijke favorieten zitten een aantal hele bekende bloemen, waaronder tulpen en ranonkels.

 • Tulpen: Tulpen zijn simpel gezegd enorm veelzijdige bloemen, ze zijn in alle kleuren en vormen verkrijgbaar en er zijn ook nog eens meerdere combinaties mogelijk. Dubbele tulpen of enkele tulpen, eenkleurig of meerkleurig er is enorm veel mogelijk met tulpen.
 • Freesia's: De Freesia's staan natuurlijk bekend om hun populaire witte en gele kleur. Eigenlijk zijn dit ook de meest voorkomende kleuren, maar ook heel leuk zijn de oranje, roze en rode varianten van deze bloem. Door de hoeveelheid kleuren is deze bloem ook heel leuk te combineren met andere bloemen.
 • Ranonkels: Deze bloemen horen ook zeker tot één van de populairste voorjaarsbloemen, geen wonder als je deze mooie bloemen in een vaas ziet staan. De ranonkels bloeien tussen januari en april, en de symboliek van deze bloem is ook fantastisch. Een ranonkel staat symbool voor gepassioneerde liefde. Wanneer je wilt laten zien dat je om iemand geeft zijn ranonkels een fantastische keuze.
 • Hyacinten: Eigenlijk zijn Hyacinten niet weg te denken als er gesproken wordt over voorjaarsbloemen. Deze bloemen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en wij verkopen ze in twee soorten. De gemengde Hyacinten en de welbekende Hyacinten.
 • Voorjaarstakken: Misschien is dit wel de minst bekende voorjaarsbloem van allemaal, maar de Voorjaarstakken zijn enorm mooi te combineren met andere voorjaarsbloemen. Maar zijn ook individueel fantastisch te plaatsen in uw interieur.

Bestel voor 11:30 en laat je voorjaarsbloemen vanavond nog bezorgen

Snelle levering gewenst? Dat is geen enkel probleem! Op werkdagen voor 11:30 besteld betekent nog diezelfde avond bezorgd! Was dit tijdstip toch wat te vroeg? Dan geldt: Voor 23:59 besteld betekent de volgende werkdag geleverd! Wij willen u zo snel mogelijk leveren en zorgen dat uw gewenste voorjaarsbloemen zo snel mogelijk bij u thuis zijn.