• Alle boeketten

  • Klassieke boeketten

  • Plukboeketten

  • Rozen boeketten

Boeket bloemen

Laat een mooi boeket bloemen bezorgen voor jezelf of verstuur een boeket naar iemand die je lief hebt. Met de boeketten van De Gier weet je zeker dat het goed zit. Schrijf een leuk kaartje of stuur stiekem anoniem een boeketje aan iemand die je wilt verrassen.

Bestel voor 09:30 en laat je boeket bloemen vanavond nog bezorgen

Snelle levering gewenst? Dat is geen enkel probleem! Op werkdagen voor 08:30 besteld betekent nog diezelfde avond bezorgd! Was dit tijdstip toch wat te vroeg? Dan geldt: Voor 23:59 besteld betekent de volgende werkdag geleverd!

Boeket bezorgen door heel Nederland

Doordat er gebruik wordt gemaakt van unieke bloemsoorten van topkwaliteit, zijn de boeketten die wij bezorgen onderscheidend van de rest. Wij hebben er bewust voor gekozen om niet aangesloten te zijn in een netwerk met bloemisten omdat onze boeketten uniek zijn en omdat jij zeker wil zijn dat je Bloemen van De Gier bestelt en niet anders.

Alle bloemen uit de boeketten komen rechtstreeks van de door ons geselecteerde kwekers. Met deze bloemen zijn het onze specialisten die ervoor zorgen dat de beste bloemsoorten in de mooiste kleurcombinaties samenkomen tot een fraai boeket.

Zakelijk boeketten bestellen

Bij De Gier Bloemen bestel je eenvoudig de mooiste boeketten voor bijvoorbeeld op de balie, bar of entree van de zaak. Wil je iemand feliciteren of bedanken? Stuur een prachtig boeket en schrijf een kaartje. Natuurlijk is het mogelijk om achteraf op factuur te betalen.

Boeketten sturen naar verschillende adressen?

Geen probleem! Je kunt gerust de winkelmand vullen met meerdere boeketten en bij het afrekenen klik je eenvoudig op ”Stuur je bloemen naar verschillende adressen? Klik hier”.

Hier kun je de verschillende verzendadressen toevoegen en je account zal de adressen onthouden voor de volgende keer! Erg handig, als je bijvoorbeeld een boeket naar je personeel stuurt.