• Bruiloftbundel Gerbera’s

  Vanaf 75,00

 • Bruiloftbundel Roze Rozen

  Vanaf 75,00

 • Bruiloftbundel Witte Rozen

  Vanaf 75,00

 • Bruiloftbundel Lisianthus

  Vanaf 90,00

 • Gipskruid + Eucalyptus + Olijftakken + Siergras

  Vanaf 80,00

 • Gipskruid + Eucalyptus

  Vanaf 55,00

 • Gipskruid + Olijftakken

  Vanaf 40,00

 • Eucalyptus + Olijftakken

  Vanaf 40,00

 • Eucalyptus + Siergras

  Vanaf 40,00

 • Olijftakken + Siergras

  Vanaf 23,00

 • Gipskruid + Siergras

  Vanaf 40,00

 • Gipskruid + Eucalyptus + Olijftakken

  Vanaf 65,00

Volledige bruiloft bundels bij De Gier Bloemen

Een bruiloft decoreren met de mooiste bloemen en boeketten is heel erg gaaf! Met bloemen en boeketten kun je een hele mooie sfeer creëren, en het is een onderdeel dat niet mag missen tijdens een trouwdag. Het zijn niet alleen maar boeketten in de bundels van De Gier, bij bruidsdecoratie mag je lekker groots uitpakken. Bloemen en planten bij het welkomstbord, bloemstukken bij de ceremonie en mooie bloemen op de tafels tijdens het diner. Gemak dient de mens, of in dit geval de bruid. In onze shop willen we het zo makkelijk mogelijk maken om deze bruiloft bundels te bestellen. Er zijn verschillende groottes van de bruiloft bundels verkrijgbaar. Wanneer jullie een groot feest hebben gepland met een grote groep aan genodigden dan kunnen jullie kiezen voor de grote- of extra grote uitvoering van de bruiloft bundels. Echter wanneer jullie een klein feest geven met minder genodigden dan is het beter om te kiezen voor de kleinere uitvoeringen van de bruiloft bundels. Iedereen is het er mee eens dat bloemen en planten niet mogen missen tijdens een bruiloft. Mooie bloemen en planten creëren meteen een romantische sfeer en ze zijn mogelijk in elke gewenste kleur.

Je bruiloft decoreren met bloemen en planten

Het decoreren van je trouw locatie is erg belangrijk voor de sfeer van je bruiloft en een instrument om een unieke beleving te creëren voor jullie gasten. Met dit idee hebben wij ook de bruiloft bundels samengesteld, de bruiloft bundels zijn samengesteld om een onvergetelijke dag te realiseren. Bruiloft decoratie bloemen zijn een belangrijk instrument om je bruiloft sfeer, frisheid en levendigheid te geven. En het draagt bij aan de beleving van je gasten, wees dus niet bang om uit te pakken en maak indruk op je gasten door de mooiste bloemen en planten te kiezen voor de bruiloft.

Vaak gaan bloemen en kleuren in de decoratie van een bruiloft gepaard met de kledingkeuze van de bruid en de bruidegom. Een volledig witte bruiloft is altijd enorm populair tijdens bruiloften, maar wij bieden ook de mogelijkheid met onze bruiloft bundels om wat kleur te geven aan je bruiloft. Dit kan een hele grote rol spelen in de sfeer en uitstraling! Het is belangrijk dat je de juiste bloemen als decoratie kiest.

Verschillende soorten bruiloft bundels bij De Gier Bloemen

Om ervoor te zorgen dat je kan vinden wat je zoekt in onze shop hebben wij een aantal bruiloft bundels toegevoegd. Je kunt zelf uitzoeken welke bundel bij je bruiloft past. Kies voor een bepaalde kleur, zoals de bruiloftbundel witte rozen of de bruilofbundel roze rozen. Of kies voor de bruiloftbundel Gerbera’s wanneer deze bloemen aansluiten op de sfeer en uitstraling van de bruiloft. Er zijn zelfs bundels beschikbaar die helemaal geen kleur bevatten, kijk bijvoorbeeld eens naar de olijftakken + siergras. Jullie kunnen ook altijd contact opnemen met ons om jullie wensen aan te geven en dan kunnen we samen kijken naar de verschillende mogelijkheden die wij kunnen bieden. Ga voor de perfecte dag en kies de mooiste bruiloft bundel die volledig bij jullie bruiloft past.

Goede kwaliteit

Een perfecte bruiloft hebben perfecte bloemen nodig. Bij Bloemen van De Gier zorgen we ervoor dat we alleen met topkwaliteit bloemen werken. Deze bloemen kopen we zelf in en slaan wij op in ons magazijn. Wij staan garant voor echte kwaliteit. Onze bloemisten maken hiervan de mooiste bruiloft bundels die rechtstreeks vanuit ons magazijn op je bruiloft worden geleverd. Doordat we niet werken met tussenpersonen, komen de bloemen super vers aan op je bruiloft.

Daarom mag je van ons verwachten dat wij bloemen leveren die uw bruiloft een op een geschikte manier kleur geven. Zorg voor een onvergetelijke dag!