Zakelijk bloemen bestellen

Een bloemetje voor een medewerker, relatie of voor op kantoor. Bloemen om iemand in het zonnetje te zetten, of om een heel team in het zonnetje te zetten. Om iemand een hart onder de riem te steken, of om iemand te bedanken. Zakelijk bloemen bestellen bij De Gier Bloemen kan voor iedere situatie en wij denken graag met je mee.

Een ruimte gevuld met bloemen geeft blijdschap en vermindert stress. “Waar de energie toeneemt, versterkt de productiviteit” 

Zakelijke voordelen

Bij het zakelijk bestellen van bloemen komen veel voordelen kijken. Zo profiteer je van het optimale bestelgemak door achteraf te kunnen betalen op rekening. Bij elke cadeau bos bloemen kan een eigen boodschap worden geschreven met een kaartje in eigen huisstijl. Het is zowel mogelijk om zelf kaartjes langs te brengen of om jouw logo en huisstijl mee te drukken op onze kaartjes.

Een boeket bloemen geeft een luxe uitstraling binnen jouw bedrijf richting jouw klanten. En een werkgever die zijn of haar personeel verrast met een leuke attentie scoort altijd punten. Door het persoonlijk afstemmen van wensen is het mogelijk om in ieder bedrijf een unieke sfeer te creëren en de meest persoonlijke attenties te laten bezorgen.

Grote aantallen

Bloemen bestellen in grote aantallen? Geen probleem. De Gier Bloemen heeft de jarenlange kennis en ervaring in huis om de meest grote opdrachten te verzorgen. De bloemen kunnen op één adres geleverd worden of per huisadres, bijvoorbeeld voor alle personeelsleden. Gelukkig hoef je hiervoor niet per adres een aparte bestelling te plaatsen maar kun je eenvoudig contact opnemen per mail via: info@degierbloemen.nl , door te bellen of het onderstaande offerteformulier in te vullen:

Vraag een offerte aan