Verzendkosten & Levertijden

Verzending binnen Nederland

Onze verzendkosten bedragen €6,50 per bestelling op alle bestellingen binnen Nederland. Wanneer je bloemen wilt sturen naar meerdere adressen dien je per adres een bestelling te plaatsen en worden de verzendkosten per adres gerekend.

Levertijden:

Bij De Gier Bloemen hanteren we de snelste levertijden en zorgen we ervoor dat jij de bloemen in een flits op de vaas hebt!

Bij het afrekenen is het mogelijk om de gewenste bezorgdatum aan te geven via een handige kalender. Ook is het hier mogelijk een dagdeel te kiezen voor de bezorging. Hoe fijn is dat?

Avondbezorging (Tussen 17:00 en 22:00):
Op werkdagen voor 09:30 besteld = vandaag in huis!
Op werkdagen voor 23:59 besteld = de volgende avond in huis!

Overdagbezorging (Tussen 08:00 en 17:00):
Op werkdagen voor 13:00 besteld = de volgende dag in huis!

Houd bij het kiezen van het dagdeel rekening met het type adres waar de bloemen bezorgd gaan worden. Zo is het bij zakelijke adressen aan te raden om te kiezen voor een overdaglevering.

Wanneer de pakketten gesorteerd zijn door onze vervoerder ontvang je een nauwkeurige ‘realtime’ track and trace die je exact vertelt hoe laat de bloemen worden bezorgd. Een half uur voorafgaand aan de levering ontvang je ook nog een sms met een GPS-locatie van de bezorger zodat je de bloemen op de voet kunt volgen!

Verzending naar België

Bij ons is het ook mogelijk om een bestelling naar België te plaatsen. Hiervoor betaald u €6,50 per bestelling als u kiest voor avondlevering en €12,50 per bestelling voor levering overdag.

Voor verzending naar België hanteren wij dezelfde levertijden als onze bestelling binnen Nederland, ook hier is het mogelijk om uw eigen bezorgdatum te kiezen!