Zomerbloemen

Ons zomerbloemen assortiment:

 • Zonnebloemen Boeket (10 stelen)

  17,50

 • Zonnig Zonnebloemen Boeket

  18,50

 • Craspedia XL – Drumstick – 20 takken

  12,95

 • Pimpernel – 10 takken

  17,95

 • Kangoeroepoten Groen (5 takken)

  19,50

 • Allium Gladiator XXL

  Vanaf 17,50

 • Papaverbollen (10 stelen)

  9,95

Zomerbloemen

"Ik heb de zomer in mijn (bloem)bol!" Bij Bloemen van de Gier haal je voor de warmste tijd van het jaar de mooiste zomerbloemen. Van een leuk bont boeketje tot aan de welbekende zonnebloem, wij hebben het allemaal. Wij zetten de mooiste en leukste zomerbloemen voor je op een rijtje. Vrolijk jouw huis en tuin op met onze vrolijke zomerbloemen!

Veel voorkomende zomerbloemen

Wie kent hem niet, de zonnebloem. Dit is misschien wel de bekendste zomerbloem, met een gele bloem kop in de vorm van de zon. Dat is ook waar de naam vandaan komt. De zonnebloem is dus echt een genot om naar te kijken en met deze bloem haal je echt de zon in huis.
Naast een zonnebloem is ook de lelie een fantastische zomerbloem. Met zijn mooie vorm en heerlijk zoete geur, is de lelie een bloem die al eeuwen lang geliefd is. Daarnaast is de lelie ook nog eens hét symbool van schoonheid en zuiverheid. Dat is wat de bloem een leuke en unieke zomerbloem maakt!

Alle overige zomerbloemen bij Bloemen van de Gier

Naast de zonnebloem en de witte lelie, zijn er nog veel ander soorten zomerbloemen. Zo kun je kiezen voor een bloem met een wat langere tak, zoals bijvoorbeeld de Craspedia XL of de Allium Forelock. Andere zomerbloemen met een lange steel die ook prachtig staan zijn de Pimpernel, Papaverbollen, Bromelia takken, Kangoeroepoten, Allium Gladiator en de Artisjokken. Natuurlijk kun je ook kiezen voor fantastische, dichtbegroeide, zomerbloemen. Denk hierbij aan de Campanula, die in zowel het roze, wit als paars verkrijgbaar zijn bij ons.

Kies voor een volledig boeket

Bij Bloemen van de Gier kun je naast de losse zomerbloemen ook mooie kant en klare boeketten bestellen. Zo bestel je gemakkelijk een bosje van 10 zonnebloemen. Ook kun je kiezen voor een gemengd boeket van zonnebloemen met allerlei ander leuke bloem elementen. Tot slot kun je ook een kleurrijk plukboeket bestellen die bestaat uit de vrolijkste zomerbloemen. Dit boeket wordt door onze medewerkers samengesteld zodat er elke week weer een geweldig boeket voor jou klaar staat!

Bestellen en contact

Ben jij al helemaal in de zomerse sfeer gekomen en wil je het zonnetje in huis halen? Bestel dan vandaag nog deze prachtige zomerbloemen en dan bezorgen wij ze de volgende dag.

Verder kun je voor al jouw vragen contact met ons opnemen en dan helpen onze experts jou graag verder!