Tulpen
Tulpen boeketten
Gele brievenbus tulpen
Brievenbus tulpen
enkele tulpen
Enkele tulpen
dubbele tulpen
Dubbele tulpen

Tulpen bestellen

De tulpen behoren tot één van de populairste bloemsoorten op dit moment. Bij Bloemen van de Gier kun je daarom tulpen bestellen om het voorjaar in huis te halen. Binnen ons assortiment maken wij onderscheid tussen de reguliere tulpen en dubbele tulpen. Je kunt dus zo de tulpen bestellen die jij zoekt! Daarnaast even wij als tip mee om de tulpen op een vaas te zetten om de levensduur te verlengen. Bij ons kun je daarom ook een geschikte vaas bij de tulpen bestellen.

Rode tulpen kopen

Tulpen bestellen in alle kleuren

In onze webshop kun je tulpen bestellen in veel verschillende kleuren. Zo kun je kiezen voor de klassieke rode tulpen of juist een mooi gemengd boeket aan tulpen met alle verschillende tulpen. Bij elke kleur kun je zelf het aantal kiezen wat jij wil bestellen. Kies bijvoorbeeld voor 30 witte tulpen of een gemengd boeket van 50 tulpen. Naast de reguliere tulpen, kun je ook de dubbele tulpen bestellen in diverse kleuren. Hierbij heb je de keuze tussen flashpoint, een gemengd boeket, warm rood of roze crème.

Tulpen bestellen bij Bloemen van de Gier

Tulpen bestellen doe je uiteraard bij Bloemen van de Gier. Als je bij ons vóór 08:30 besteld op een werkdag, bezorgen wij deze nog dezelfde avond. Daarnaast bezorgen wij elke andere bestelling de volgende werkdag. Zo ben jij er dus van verzekerd dat jij snel de gewenste tulpen in huis hebt. Kijk dus snel rond tussen onze tulpen en bestel ze snel!

Paarse tulpen
Onze witte tulpen

Contact

Heb jij een vraag over onze tulpen of het bestellen hiervan? Neem dan gerust contact met ons op en dan helpen wij jou graag verder. Je kunt ons bereiken door een mailtje te sturen of een bericht te sturen via WhatsApp. Daarnaast zij wij ook telefonisch of via het contact formulier bereikbaar.