Alle soorten rozen bij de Gier

Bij Bloemen van de Gier vind je alle soorten rozen. Als je aan rozen denkt, denk je eigenlijk meteen aan een romantische setting. Je kunt met het geven van een roos iemand laten blijken dat je om hem of haar geeft. Daarnaast kun je rozen natuurlijk ook aan andere mensen dan alleen je geliefde geven. Veel mensen houden van rozen en daarom is dit misschien wel het meest gekozen bloemetje.

80 rode rozen bezorgen
Roze rozen bestellen

Roze rozen bestellen

Rozen kun je natuurlijk in veel verschillende kleuren bestellen. Maar van alle soorten rozen is de kleur roze één van de meest populaire soort. Het is even wat anders dan de rode roos die je op veel plekken ziet. Bij ons kun je volledig zelf je eigen boeket aan roze rozen samenstellen. Hierbij kun je kiezen voor een klein boeketje van 10 rozen of voor een groot boeket van 100 rozen. Jij bepaald dus volledig zelf hoe groot het boeket wordt. Naast een volledig boeket aan roze rozen, kun je deze natuurlijk mengen met alle soorten rozen. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze korte rozen, welke bestaan uit een aantal leuke diverse kleuren wat voor een mooie afwisseling zorgt.

Witte rozen bestellen

Naast de prachtige roze rozen, kun je ook witte rozen bestellen in onze webshop. Net als bij al onze andere rozen heb je zelf in de hand hoe groot jouw boeket wordt. Kies voor een mooi boeket tussen de 10 en de 100 rozen. Een witte bos rozen staat in elke setting heel netjes. Ook in combinatie met alle andere soorten rozen is de witte roos perfect. Een mooi gemengd boeket van 50 rozen met allemaal verschillende kleuren, waarbij de witte roos natuurlijk niet kan ontbreken, kun je vinden in onze webshop. Bepaal zelf hoeveel witte rozen jij wil en bestel ze snel!

Witte rozen bestellen
Regenboog rozen bestellen

Alle andere soorten rozen

Een witte roos, een roze roos of toch iets anders? Bij Bloemen van de Gier kun je terecht voor de kleur die jij zoekt! Zo kun je kiezen voor de klassieke rode roos, maar ook voor een mooi bos oranje rozen. Verder hebben wij voor de echte kleurrijke personen ook een assortiment aan regenboog rozen, waarbij je wederom zelf kunt kiezen hoeveel jij er besteld. Kijk snel rond in de webshop en ervaar de rozen zelf.

Bestellen en contact

Bij ons bestel je altijd gemakkelijk en snel alle soorten rozen. Als jij de rozen vandaag besteld, bezorgen wij deze al de volgende dag. Zo kun jij spontaan of op het laatste moment nog snel even iemand verrassen met een mooie bos rozen!
Als jij nog vragen hebt over onze rozen, kun je altijd contact met ons opnemen en dan beantwoorden wij jouw vraag zo snel mogelijk!

alle soorten rozen