U kunt altijd een bloemetje bestellen bij Bloemen van de Gier!

U bent op zoek naar een bloemetje alleen u heeft geen tijd om naar de winkel te gaan, dan staat Bloemen van De Gier klaar voor u! Bij ons kunt u altijd een bloemetje bestellen voor een speciale gelegenheid, of gewoon omdat het kan. Bloemen bestellen bij De Gier is enorm makkelijk en voor iedereen toegankelijk. Ons assortiment is ingericht zodat iedereen een mooi boeket of een mooie bos bloemen kan kopen via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat er elke dag verse bloemen klaarstaan voor verzending. Met deze verse bloemen kunnen de bloembinders van De Gier Bloemen de meest fantastische creaties maken. Wij willen echte kwaliteit leveren en dit zie je terug in de reviews van bestaande klanten. Wanneer u bloemen besteld bij De Gier zijn er verschillende mogelijkheden voor bezorging. U kunt kiezen voor avondbezorging van de bloemen of voor overdagbezorging.

Avondbezorging:
Op werkdagen voor 11:30 besteld = vandaag in huis!
Op werkdagen voor 23:59 besteld = de volgende avond in huis!

Overdagbezorging:
Op werkdagen voor 13:00 besteld = de volgende dag in huis!

Hoe werkt bloemen sturen bij De Gier Bloemen?

Wanneer u een boeket wilt sturen, is dat natuurlijk mogelijk bij De Gier. Het sturen van bloemen is heel erg simpel geregeld bij De Gier. Wanneer u een bestelling afrond kunt u gewoon het afleveradres wijzigen naar het gewenste adres. Hoe leuk is het om een kaartje mee sturen met een geweldig boeket? Bij De Gier kunt u altijd een kaartje met de bloemen meesturen.

Wilt u een boeket sturen voor een speciale gelegenheid? Bloemen van De Gier biedt boeketten aan voor verschillende gelegenheden. Wilt u iemand bedanken met een mooi boeket, iemand beterschap wensen met een bos bloemen of iemand feliciteren met een plukboeket XL. Het is allemaal mogelijk bij Bloemen van De Gier!

 

Snel een bloemetje bestellen!

 • 40 Witte Rozen XXL | Avalanche

  70,00

 • 90 Roze Rozen XXL – Sweet Pink

  157,50

 • 70 Roze Rozen XXL – Sweet Pink

  122,50

 • Rode Rozen – 30 of meer

  29,50