Bloemen bezorgen Hoogeveen

Wil jij bloemen laten bezorgen in Hoogeveen? 

Natuurlijk kies je dan voor Bloemen van De Gier!
Verwen jezelf en een ander met allermooiste bloemen. Bestel nu eenvoudig online en laat de bloemen thuisbezorgen. Ken je iemand die je wilt verrassen in Hoogeveen, of woon je er zelf? Kies uit een gaaf verrassingspakket, een gemengd boeket of prachtige rozen en laat de bloemen bezorgen in Hoogeveen.

Al meer dan 75 jaar lang is De Gier Bloemen het gezicht achter de bloemen in Hoogeveen. Naast dat we vele mensen op de de markt blij maken met onze bloemen, is het ook mogelijk om online bloemen te bestellen en deze thuis te laten bezorgen.

Bestel je bloemen op werkdagen voor 09:30 en de bloemen staan diezelfde dag al te schitteren in de vaas.

Over de bloemen die wij bezorgen in Hoogeveen

Op onze webshop verkopen we alleen de echte De Gier Bloemen, en daar zijn we trots op. Altijd zijn wij al anders, net als onze bloemen. Dat willen we graag zo houden. Mede om deze reden sluiten wij ons niet aan in een netwerk met andere bloemisten. Alle De Gier Bloemen worden bezorgd door heel Nederland.

Naast onze bloemen op de webshop leveren wij ook maatwerk bloemen. Denk hier aan grote evenementen en partijen, trouwwerk en rouwwerk. Neem voor al ons maatwerk contact op voor de mogelijkheden.
klik hier voor meer informatie