Bloemen bezorgen in Emmen

Met al meer dan 60 jaar ervaring op de weekmarkt in Emmen is De Gier Bloemen dé bloemist van Emmen. Naast dat wij op de markt staan en heel Emmen ons feilloos weet te vinden zijn we ook begonnen met bloemen bezorgen in Emmen.

Bloemen bezorgen in Emmen? 

Natuurlijk kies je dan voor Bloemen van De Gier!
Verwen jezelf en een ander met de allermooiste bloemen. Bestel ze eenvoudig online en laat de bloemen aan de deur bezorgen in Emmen of op een andere plek in Nederland. Omdat wij iedere vrijdag op de weekmarkt in Emmen te vinden zijn houden we precies bij waar de inwoners van Emmen behoefte aan hebben en spelen we in op de trends en ontwikkelingen binnen de stad. Zo krijgt iedere ontvanger van een boeket de kwaliteit die je van ons gewent bent. Kom jij niet uit de buurt en wil je toch bloemen laten bezorgen in Emmen en weet je niet zo goed waarvan diegene houdt? Stuur dan een cadeaubon! Deze cadeaubon is zowel in te leveren op de markt in Emmen als op de webshop.

Een begrip in Emmen

Al meer dan 60 jaar lang is De Gier Bloemen het gezicht achter de bloemen in Emmen. Naast dat we vele mensen op de de markt blij maken met onze bloemen, is het ook mogelijk om online te bestellen en bloemen te laten bezorgen in Emmen. We zijn onze webshop steeds meer aan het omtoveren naar de bloemenkraam zoals deze ook in Emmen staat. Zo is het mogelijk om losse bossen bloemen te bestellen, gemengde boeketten en verschillende groen en decoratiematerialen. Wekelijks worden de gemengde boeketten samengesteld en zijn voor zowel de markt als de webshop hetzelfde. Dus geen verrassingen, maar de kwaliteit die jij van ons gewent bent!

Bestel je bloemen op werkdagen voor 11:30 en de bloemen staan ‘s avonds al te schitteren in de vaas.

Over onze bloemen

Op onze webshop verkopen we alleen de echte De Gier Bloemen, en daar zijn we trots op. Altijd zijn wij al anders, net als onze bloemen. Dat willen we graag zo houden. Mede om deze reden sluiten wij ons niet aan in een netwerk met andere bloemisten. Alle De Gier Bloemen worden bezorgd door heel Nederland.

Naast onze bloemen op de webshop leveren wij ook maatwerk bloemen. Denk hier aan grote evenementen en partijen, trouwwerk en rouwwerk. Neem voor al ons maatwerk contact op voor de mogelijkheden.
klik hier voor meer informatie