Bloemen kopen bij de Gier

Bij Bloemen van de Gier kun je alle soorten bloemen kopen. In ons brede assortiment vind je zowel tulpen als rozen in alle kleuren. Ook ander bloemen als Gerbera’s en Zonnebloemen kun je vinden in ons assortiment. Wil jij andere bloemen kopen? Bekijk dan ons hele assortiment in onze webshop. Naast al deze bloemen, kun je bij ons ook bloemen kopen in de vorm van een krans en hebben wij verschillende categorieën voor als speciale gelegenheden. Neem dus snel een kijkje!

Bloemen kopen voor speciale gelegenheden

Wil jij iemand echt in het zonnetje zetten en bloemen kopen voor een speciale gelegenheid? Dan hebben wij de perfecte bloemen per feestdag of seizoen voor jou geselecteerd. Zo kun je eenvoudig bloemen kopen voor Valentijnsdag, moederdag, vaderdag, koningsdag, pasen, sinterklaas en kerst. Naast al deze feestdage, kun je ook bloemen kopen voor een aantal andere speciale gelegenheden. Denk hierbij aan een verjaardag, je geliefde, een geboorte, een bedankje of wens iemand beterschap met een bloemetje. Kijk rond in onze webshop en selecteer de bloemen die jij zoekt!

Losse bloemen of een boeket?

Bij ons kun je bloemen in elke hoeveelheid kopen. Zo kun je kiezen voor een aantal losse bloemen of juist een groot boeket. De keuze is volledig aan jou en de mogelijkheden zijn eindeloos. Als je ervoor kiest om een boeket bloemen te kopen, zijn er natuurlijk ook veel verschillende opties. Zo kun je een boeket tulpen of rozen bestellen, maar kun je ook een boeket aan verschillende soorten bloemen bestellen. Zo is er altijd een boeket die bij jou past!

80 rode rozen bezorgen
Tulpen boeket bezorgen

Eenvoudig bloemen kopen en bestellen

Bij Bloemen van de Gier kun je eenvoudig en snel bloemen kopen en bestellen. Je bent daarnaast ook verzekerd van razendsnelle levering. Als je de bloemen besteld vóór 08:30 op een werkdag, bezorgen wij de bloemen nog dezelfde avond. Daarnaast kun je van ons verwachten dat de bloemen die worden besteld voor 23:59 de volgende dag worden bezorgt. Bloemen kopen doe je dus bij Bloemen van de Gier!

Moederdag boeket bloemen