Bloemen sturen

Wie verdient het volgens jou om in het zonnetje gezet te worden? Vergeet vooral niet om diegene eens bloemen te sturen! Tegenwoordig is het toch wat lastig om je naasten op te zoeken en op die manier de mooie en minder mooie momenten te kunnen delen. Afstand houden is momenteel de norm en ook het reizen wordt afgeraden. Waar je normaal gesproken met elkaar je verjaardag viert, moet dat nu even door te (video) bellen en een cadeautje per post te sturen.

Hoe leuk is het dan om juist voor die speciale gelegenheden, je naasten bloemen te sturen?

Gelegenheden boeketten

We hebben al een aantal gelegenheden geselecteerd om het jou nog gemakkelijker te maken om bloemen te sturen. Zo hebben we een categorie speciaal gemaakt voor verjaardagen, met vrolijke boeketten die passen bij een feestje. Een ander feestje waar wij graag aan bijdragen is de geboorte van een kleintje, want hoe mooi is het om een nieuw leven te mogen vieren! Ook hiervoor is het perfect om mooie bloemen te sturen.

Het sturen van bloemen is ook zeer geschikt om iemand te bedanken en uit te spreken dat je diegene waardeert en dankbaar bent voor wat diegene voor jou betekent. Iemand beterschap of sterkte wensen kun je ook heel goed doen door het sturen van een mooi boeket bloemen.

Vergeet je geliefde niet

Juist in tijden dat je meer samen thuis bent dan je ooit bent geweest, is het belangrijk om je geliefde zo af en toe eens goed in het zonnetje te zetten. En hoe leuk is het om die verrassing op het gezicht van je lief te zien wanneer er een boeket wordt bezorgd. Dat je lief vervolgens het kaartje leest en ziet dat jij het was die dat fantastische boeket liet bezorgen. Speciaal voor deze momenten hebben we de categorie geliefde aangemaakt. Zodat we jou een handje kunnen helpen bij het geluksmoment voor jouw geliefde.

Bloemen thuisbezorgd

Bloemen sturen kun je natuurlijk ook gewoon naar jezelf. Ben je meer het creatieve type die zelf aan de slag wil met bloemen en decoratief groen? Bekijk dan vooral de Bossen bloemen per soort en Groen & Decoratief eens. Een topper van een selectie hebben we voor je gemaakt met onze bloempakketten, die we volledig samenstellen met de bloemen van dat seizoen.

Heb je eigenlijk helemaal geen zin om zelf bloem te schikken? Dan kun je jezelf natuurlijk ook trakteren op een van onze mooie boeketten. We weten zeker dat je tussen onze bloemen iets vindt om naar jezelf te kunnen sturen!

Topkwaliteit en snelle bezorging

Wanneer je bloemen gaat sturen, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat deze bloemen van goede kwaliteit zijn én dat ze aankomen op de gewenste dag. Of je die bloemen nu naar een ander stuurt, of naar je zelf. Die topkwaliteit daar kunnen we je van verzekeren, wij kopen onze bloemen namelijk rechtstreeks van de veiling en het transport naar ons magazijn verzorgen we helemaal zelf. Onze bloemen worden rechtstreeks vanuit ons magazijn naar onze klanten verstuurd. Zo weten we precies hoe de bloemen binnen komen én hoe deze uit ons magazijn vertrekken.

Daarnaast hebben we ook nog eens een razendsnelle levering! Op werkdagen voor 11:30 besteld, betekent die avond al in een vaas. Bestel daarom snel, zodat we vandaag nog jouw bloemen kunnen sturen!