Boeket bezorgen

Laat een mooi boeket bezorgen voor jezelf of verstuur een boeket naar iemand die je lief hebt. Met de boeketten van De Gier weet je zeker dat het goed zit. Schrijf als extra een leuk kaartje of stuur stiekem Anoniem.

Bestel voor 11:30 en laat je boeket vanavond bezorgen

Vandaag een boeket bloemen laten afleveren? Dat is geen probleem, bestel het boeket voor 11.30 en wij leveren dezelfde dag nog, door heel Nederland.

Bestel voor 23:59 en laat je boeket morgen bezorgen

Snel een boeket in de vaas? Geen probleem, bestel een boeket online tot 23:59 en laat het de volgende dag al leveren, door heel Nederland.
Graag een andere bezorgdatum voor het boeket? Kies bij het afrekenen de gewenste datum.

Boeket bezorgen door heel Nederland

Doordat er gebruik wordt gemaakt van unieke bloemsoorten van topkwaliteit, zijn de boeketten die wij bezorgen onderscheidend van de rest.
De bloemen uit de boeketten komen rechtstreeks van de door ons geselecteerde kwekers. Met deze bloemen zijn het onze specialisten die ervoor zorgen dat de beste bloemsoorten in de mooiste kleurcombinaties samenkomen tot een fraai boeket.

Naast onze boeketten op de webshop leveren wij ook maatwerk bloemen. Denk hier aan grote evenementen en partijen, trouwwerk en rouwwerk. Neem voor al ons maatwerk contact op voor de mogelijkheden.
klik hier voor meer informatie