• Alle boeketten

  • Klassieke boeketten

  • Plukboeketten

  • Rozen boeketten

Bossen bloemen bestellen

Bossen bloemen bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest, je maakt een rondje in de webshop van De Gier en zoekt een geschikt bosje bloemen uit. Je rekent hem af en laat hem bezorgen op jouw gewenste datum. Bij De Gier ben je aan het juiste adres voor echte bossen bloemen, in ons assortiment zijn verschillende soorten opgenomen. Voor elke smaak weer een ander bos bloemen. Door dit brede assortiment is het soms lastig kiezen, ben je meer een type voor een kleurrijk boeket of kies je vaker voor een rustig boeket met veel witte tinten. Het belangrijkste aan bloemen is dat je ze zelf natuurlijk mooi vindt, daarnaast is het ook leuk als bloemen en planten bij de inrichting van je woning passen. Hierdoor hebben we verschillende bossen bloemen in verschillende kleuren samengesteld, hierdoor kan je kiezen welke kleur bij je woning past.

Bossen bloemen versturen

Het verzenden van bloemen is bij Bloemen van de Gier heel eenvoudig. De eerste stap is het moeilijkst, kies een boeket voor iemand anders als cadeau. Wanneer dit is gelukt en je hebt gevonden wat de ontvanger leuk gaat vinden is het heel erg simpel. Plaats de bloemen in de bloemenmand en reken af! In de bloemenmand begin je eerst met het invullen van je eigen gegevens, dit zijn de factuurgegevens. Dan kun je een checkbox aanvinken en de gegevens invullen van de persoon die jij wilt verassen met een bloemetje. Nog even betalen en wij regelen verder de rest!

Verschillende bossen bloemen in het assortiment van De Gier

Er zijn zoveel bloemen op de wereld en elk individu vindt een andere bloem mooi. Daarom hebben we bij De Gier Bloemen gekozen voor een breed assortiment. Wij hebben voor verschillende mensen ook verschillende soorten bloemen in ons assortiment opgenomen. We zijn er daarom zeker van dat je er bij ons altijd in zult slagen om een mooie bos bloemen te vinden. Neem een kijkje tussen de verschillende bloemensoorten. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij proberen jou met alle vragen te helpen en deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Bossen bloemen sturen als cadeau is heel makkelijk

Het perfecte cadeau bestaat niet zeggen ze wel eens, met een bos bloemen van De Gier kom je aardig in de buurt! De bloemen van De Gier zijn feestelijk verpakt en je kunt altijd een gepersonaliseerd kaartje erbij doen. Het verrassen van naasten en familie met mooi bosje bloemen of een mooie roos doet het altijd goed. Vooral het gemak is bij De Gier Bloemen echt fantastisch, binnen een paar minuten heb je een mooie bos bloemen besteld op het adres van de ontvanger. Je kan zelfs tijdens het afrekenen een bepaalde tijdslot kiezen, hierdoor kan je ervoor kiezen of je pakket in de avond of overdag wordt bezorgd.

Zakelijk bossen bloemen sturen of bestellen

Een bosje bloemen bestellen of sturen naar zakelijke relatie is altijd mogelijk bij De Gier. Je wilt graag je zakelijke relatie bedanken voor een mooie deal of een goede samenwerking, of je wilt een bedrijf feliciteren met een overname. Een bos bloemen is een geschikt cadeau. Bij het zakelijk bloemen bestellen, kun je ervoor kiezen om de betaling via een factuur te regelen. Het leukste van zakelijk bestellen is dat we de mogelijkheid bieden om de bloemen personaliseren en te voorzien van je eigen logo. Top toch?

Service en contact

Bij Bloemen van de Gier streven we ernaar om elke klant te helpen. Daarom helpt onze klantenservice je graag verder met al je vragen en opmerkingen, je bent van harte welkom! We proberen het contact met een van onze medewerkers zo makkelijk mogelijk te maken, want het kan zelfs via Whatsapp! Je kunt ook mailen, bellen of een contactformulier invullen. Wij hopen je te kunnen helpen!