• Alle boeketten

  • Plukboeketten

  • Rozen boeketten

Een cadeau voor Moederdag

Het komt er weer aan, Moederdag. Dit is een speciale dag om de waardering te tonen die wij hebben voor de vrouwen die als moeders voor ons zijn. Onze bloemen zijn een prachtig cadeau om te geven op deze speciale dag en de bloemen kunnen echt uitdrukken hoeveel wij om onze moeders geven. Bij Bloemen van de Gier begrijpen we het belang van dit soort dagen als geen ander, elk jaar merken wij hoe belangrijk het is om je moeder wat te schenken op deze speciale dag. Wij willen jou helpen bij het vinden van het perfecte cadeau voor jouw moeder. En daarom hebben wij speciaal voor Moederdag een aparte categorie in ons assortiment aangemaakt om het jou iets makkelijker te maken.

Door deze categorie kan jij nooit een verkeerde keuze maken want de categorie bestaat uit bestsellers van vorig jaar en nieuwkomers in het assortiment die echt de moeite waard zijn. Onze bloemen zijn altijd vers, hierdoor hoef jij niet bang te zijn dat het cadeau na 1 dag al verpest is.

Verschillende bloemen als cadeau voor Moederdag

Bij de Gier bieden wij een uitgebreide selectie van de meest prachtige bloemen, deze bloemen zijn variërend van rozen tot zonnebloemen en alles daartussenin. Het belangrijkste is dat onze boeketten zorgvuldig zijn samengesteld om jouw moeder te laten stralen op deze speciale dag. Een klein boeket kan al genoeg zijn voor jouw moeder, het gaat vooral om het idee dat je even aan haar denkt. Ons assortiment voor Moederdag bestaat dus uit een grote hoeveelheid verschillende bloemen, deze bloemen zijn allemaal gecontroleerd en worden zorgvuldig gepakt.

Daarnaast bieden wij verschillende opties aan om jouw Moederdag cadeau nog specialer te maken en misschien ook een stukje persoonlijker. Jij kunt bijvoorbeeld een persoonlijk kaartje toevoegen aan het boeket of bosje bloemen of super mooie vaas erbij bestellen. Wij gaan ervoor zorgen dat jouw cadeau op tijd geleverd wordt bij jouw moeder of bij jouw thuis, zodat zij de dag kan doorbrengen met het bewonderen van haar prachtige bloemen.

Verschillende bloemen voor Moederdag

Wij hebben het ook bij ons in de loods, de ene medewerker vindt een roos het mooist en de ander weer de zonnebloem. Smaken verschillen en daarom hebben we voor verschillende mensen ook verschillende soorten bloemen in ons Moederdag assortiment opgenomen. Bij Bloemen van de Gier zijn wij er daarom zeker van dat je er bij ons altijd in kunt slagen en een mooi boeket kan scoren. Neem eens een kijkje bij ons in het assortiment Moederdag, waar we met verschillende soorten bloemen een vrolijk boeket hebben samengesteld. Liever bloemen per soort sturen? Dan hebben we ook veel verschillende mogelijkheden! Je kunt altijd binnen een paar minuten bloemen sturen naar jouw moeder.

Bloemen bestellen op adres van jouw moeder

Het makkelijkste is natuurlijk dat jij de bloemen meteen laat leveren op adres van je moeder. Hierdoor weet je zeker dat bloemen vers aan zullen komen en is de verassing vaak het grootst merken wij. Kies een mooi boeket- of bos bloemen uit en verras je moeder met de mooiste kleuren.

Bij Bloemen van de Gier willen we ervoor zorgen dat uw moeder zich geliefd en gewaardeerd voelt op Moederdag. Bestel vandaag nog een prachtig boeket en maak haar dag nog specialer!