Transparante glazen vazen van topkwaliteit

  • Glazen Vaas Lang – Transparant – H29,5 D15,5

    10,95

  • Glazen Vaas Klassiek- Transparant – H25 D18

    9,95

  • Glazen Vaas Kort – Transparant – H19 D19

    9,95

Prachtige glazen vazen bestel je bij De Gier Bloemen

Je bloemen verdienen natuurlijk op een prachtige vaas te staan. Met onze vazen van transparant glas zet je je bloemen op een mooie klassieke manier in het zonnetje! Door de toegankelijke vorm zijn onze vazen geschikt op veel plekken in huis, onze vazen staan prachtig op de keukentafel, maar ook geweldig in de TV-hoek. Wij hebben geprobeerd om een zo toegankelijk mogelijk aanbod aan vazen te creëren. Zo kun je kiezen voor onze kleine glazen vaas als u bijvoorbeeld korte rozen op de vaas wil zetten, of voor een grotere vaas om bijvoorbeeld jouw rozen of jouw plukboeket op te zetten, er is voor elk van onze producten een passende vaas te bestellen!

Transparante glazen vazen

Onze glazen vazen hebben allemaal een klassieke vorm. Je bloemen komen zo het beste tot hun recht en behouden zo ook nog beter hun kwaliteit. Een goede vaas is belangrijk om te zorgen dat de bloemen én goed vallen, én niet verstikken doordat ze te krap in de vaas staan. Met een transparante glazen vaas is het ook ideaal om te zien of er voldoende water in de vaas zit en of er geen blad in het water aanwezig is. Ons aanbod glazen vazen is dus niet alleen voor het oog, we hebben ook zeker gedacht aan wat het beste past bij onze bloemen.

Glazen vazen bestellen

Bij Bloemen van De Gier hebben wij het zo makkelijk mogelijk gemaakt om jou glazen vaas te bestellen. Het is bij vele van onze producten al mogelijk om een glazen vaas toe te voegen, zo weet je zeker dat je een passende vaas krijgt bij het product dat je besteld hebt. Mocht u alleen een glazen vaas willen bestellen, of deze cadeau willen doen, dan bieden wij deze mogelijkheid ook aan!