Kerstbloemen

Het is misschien wel de leukste en gezelligste tijd van het jaar, de kerstdagen! En wat is kerst nou zonder de mooiste en meest unieke kerststukjes en bloemen? Met onze kerstbloemen haal je de warme kerstsfeer helemaal in huis tijdens deze koude dagen. Naast dat je jouw eigen huis leuk kunt aankleden met onze kerstbloemen, is het ook leuk om aan een ander te denken. Wat dacht je er van om een kerstkrans of kerststukje cadeau te doen aan iemand die jou dierbaar is? Laat zien dat je in deze periode van gezelligheid en samenzijn aan elkaar denkt!

Kleed jouw huis leuk aan tijdens de kerst!

Ons assortiment aan kerstbloemen is erg geschikt om jouw huis op een leuke vrolijke manier aan te kleden. Een stukje groen hier, een slangetje daar en een prachtige boom in de woonkamer, wie wil dat nou niet? Van een verse Eucalyptus tot aan de welbekende mistletoe, wij hebben alle mooie takken om het kerstgevoel tot leven te wekken. Als deze takken zijn natuurlijk ook goed te combineren om zo een leuke unieke samenstelling te creëren. Voor de echte romanticus kan de mistletoe natuurlijk niet ontbreken.

Bessen bundel
Berry bundel
Eucalyptus
Kus onder Mistletoe

Naast de verschillende takken die je als leuke aankleding kunt gebruiken, hebben wij ook nog kerststukjes en kerstgroen in ons assortiment. Heb jij echte groenen vingers? Dan zijn onze kerstgroen artikelen echt iets voor jou! Een mooi stuk mos die je op de meest creatieve manieren kunt bewerken. Zeker met de toevoeging van verschillende, speciaal geselecteerde, takken. Denk hierbij aan een mooie Eucalyptus of Nobilis takken. Naast deze producten kun je ook kiezen voor één van onze knutsel pakketen voor de echte ‘doe-het-zelver’. Ook als je graag snel leuke kerststukjes als decoratie neer zet, kun je bij ons terecht. Kijk eens rond in ons assortiment aan kerststukjes die zorgvuldig voor jou zijn samengesteld.

kerstbloemen
Bomen bundel

Kerstbomen

Wie kerst zegt, zegt kerstbomen. Zonder een leuke aankleding van een kerstboom, is de versiering in huis niet compleet. Om jouw kerstsfeer uniek te maken hebben wij een aantal kleine kerstbomen in verschillende maten voor jou geselecteerd. Want zeg nou eerlijk, wat is leuker dan 1 kerstboom? Meerdere kerstbomen natuurlijk! Door de verschillende afmetingen kun je op verschillende plekken in jouw huis een kerstboompje neerzetten. De afmetingen bij onze Nobilis kerstbomen variëren van 30cm tot en met 60cm.
Naast onze mooie, groene, Nobilis kerstbomen, kun je ook kiezen voor een gekleurde kerstboom. Ook hier heb je weer de keuze uit de afmetingen van 30cm tot en met 60cm. Als jij echt een uniek tintje aan jouw inrichting tijdens de kerstdagen wil geven, kies je natuurlijk voor een gouden of platina kerstboom!

Kerstboeketten

De mooiste kerstbloemen en boeketten bestel je bij bloemen van de Gier. Mooi voor zowel jezelf als voor een dierbare. Bloemen geven altijd een hele leuke gezellige sfeer en daarom hebben wij speciaal voor kerst de beste en mooiste bloemen uitgekozen. Van een mooie rode Amaryllis tot een echt klassiek kerstboeket, alles is bij ons te vinden. Genoeg keuze dus om jouw huis op een vrolijke manier aan te kleden.
Naast dat het natuurlijk heel leuk is om een mooi boeket kerstbloemen voor jezelf te halen, is het misschien nog wel veel leuker om een dierbare te verrassen met een van onze mooie bloemen. Wie verras jij met een mooi boeket tijdens deze dagen?

kerstbloemen

Bestel nu makkelijk en snel!

Tijdens de kerstdagen wil jij natuurlijk de gewenste bloemen snel in huis hebben. Daarom bezorgen wij ook rondom de kerstdagen de mooiste bloemen de volgende dag. Of het nou gaat om de doe het zelf pakketten of een kant en klare bos bloemen, je bestelt het bij Bloemen van de Gier!