Kleurrijke bloemen

Een mooie samenstelling van kleurrijke bloemen, dat is toch prachtig? Blij Bloemen van de Gier vind je een breed scala aan diverse kleurrijke bloemen. Al onze bloemen zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een 7 dagen vers garantie. Wij selecteren altijd de beste en mooiste bloemen voor onze kant en klare boeketten. Hierin komen alle kleuren goed tot hun recht. De combinatie van de verschillende kleuren geeft tevens ook een fantastisch contrast. Bekijk snel onze webshop en ervaar alle kleurrijke boeketten zelf!

plukboeketten
Fresia's

Een losse bloemsoort of een kleurrijk boeket?

Bij het kiezen van kleurrijke bloemen loop je tegen verschillende soorten aan. Zo kun je voor een mooie bloem kiezen die van zichzelf een stralende kleur heeft, maar kun je ook een kijkje nemen tussen onze boeketten die zijn samengesteld met de mooiste kleuren. Uiteindelijk ligt de keuze volledig bij jou. Past één specifieke kleur echt bij jou? Kies dan bijvoorbeeld voor een boeket aan roze, die in allerlei mooie kleuren te verkrijgen zijn. Hou jij van bont en uitdagend? Kies dan voor een van onze andere mooie boeketten.

Elk boeket is anders

Bij Bloemen van de Gier is elk boeket anders, dat is wat deze bloemen zo uniek maken. Bij elk kleurrijk boeket staat vrolijkheid voorop. Alle kleurrijke bloemen moeten een waar feest voorstellen. Zo kun je hier iemand mee opvrolijken, beterschap wensen of natuurlijk jouw eigen huis wat kleur toe brengen. Doormiddel van het toevoegen van kleurrijke bloemen in jouw woning, zorg je voor een warme en gezellige sfeer. Bekijk hieronder een selectie aan de fantastische kleuren die wij te bieden hebben. Welke kleur jij ook voor kies, bij Bloemen van de Gier slaag je altijd voor mooie, verse, kleurrijke bloemen!

Tulpen boeket bezorgen
Rode Rozen bezorgen

Kleurrijke bloemen bestellen bij Bloemen van de Gier

Bij Bloemen van de Gier kun je makkelijk en snel kleurrijke bloemen bestellen. Kijk rond in onze webshop en selecteer eenvoudig de bloemen die jij zoekt. Ook kun je hier makkelijk een passende vaas en eventueel een kaartje bij bestellen. Natuurlijk wil jij zo snel mogelijk genieten van deze mooie verse bloemen. Bestel daarom voor 23:59 uur en dan bezorgen wij de bloemen de volgende dag. Wil jij de bloemen vanavond al in huis hebben? Dan bestel je de bloemen vóór 8:30 uur en dan zorgen wij dat we vanavond nog bij jou op de stoep staan. Tot snel!