Plukboeketten bestellen

Plukboeketten horen tot één van de populairste boeketen die er op dit moment worden verkocht. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, want plukboeketten zorgen meteen voor een leuke en gezellige sfeer in huis. In de meeste plukboeketten zit weinig blad verwerkt om zo de bloemen volledig tot hun recht te laten komen. Met het vrolijke karakter van een plukboeket zorgt u voor unieke sfeer. Ontdek alle plukboeketten bij Bloemen van de Gier!

plukboeketten

Een plukboeket voor iedereen

Bij Bloemen van de Gier heb je wat te kiezen. Wij bieden jou een groot aanbod aan diverse plukboeketten, zodat er voor iedereen een top boeket tussen zit. Zo hebben wij een perfect boeket voor de herfts, in verschillende kleuren of zelfs een compleet bont boeket. Daarnaast kun je nog kiezen voor een XL plukboeket of grote veldboeketten. Al deze verschillende samenstellingen zijn perfect omdat iedereen anders is. Elke bloem die in de plukboeketten zijn verwerkt, geven een uniek tintje toe aan het geheel. Op deze manier kun je altijd een samenstelling kiezen die past bij de persoon voor wie jij dit koopt! Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment, of bekijk hier het volledige aanbod.

Plukboeket
Oranje plukboeket
pluk boeket

Bestel plukboeketten met een vaas

Als jij één van onze fantastische plukboeketten gaat bestellen, is het ook mogelijk om hier een vaas bij te bestellen. Deze vaas is altijd goed geschikt voor het boeket wat jij besteld. Dit zorgt ervoor dat jij nog langer en beter van de bloemen kunt genieten. Doordat de vaas perfect bij het boeket past, hoef je dus niet lang in jouw kast te zoeken naar een vaas die in de meeste gevallen net niet geschikt is. De bloemen vallen perfect in de vaas en zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte.

Plukboeketten bestel je gemakkelijk en snel!

Bij Bloemen van de Gier bestel je gemakkelijk en snel alle plukboekettten. Bestel jij het boeket vóór 23:59 uur, dan bezorgen wij deze de volgende werkdag. Wil jij de bloemen vandaag al in huis? Ook dat is mogelijk! Bestel de bloemen dan vóór 08:30 en dan bezorgen wij de bloemen nog dezelfde avond! Ook kun je bij deze bloemen een kaartje meesturen als jij één van de plukboeketten als cadeau wil geven. Zo geef jij een extra persoonlijk tintje aan de bos bloemen!

Heb jij nog vragen over onze plukboeketten, levering, voorraad of een andere vraag waar jij niet uit komt? Neem dan gerust contact met ons op en dan helpen onze medewerkers jou graag verder!