Trakteer jezelf en laat bloemen bezorgen!

Of je nu een fantastische week hebt gehad of juist een vervelende week, je verdient het om jezelf af en toe eens te trakteren op een mooie bos bloemen. Uiteindelijk moeten we toch allemaal goed voor onszelf zorgen en dit kun je eigenlijk niet beter doen dan wanneer je ons bloemen laat bezorgen. Zo is thuis zijn zeker weten een feestje, want hoe mooi staat zo’n boeket op jouw tafel!

Wat is het toch een heerlijk gevoel, de deurbel die gaat en bij het opendoen zie je een bezorger die jou de mooiste bloemen gaat bezorgen. Natuurlijk hoef je niet te wachten tot iemand anders jou die bloemen stuurt! Neem het heft in eigen hand en bestel ze lekker voor jezelf.

Bloempakketten

We kunnen je bloemen bezorgen in vele verschillende kleuren en formaten. Vind je het leuk om zelf vazen te vullen en bloemen bij elkaar te zetten? Neem dan ook eens een kijkje bij onze ‘Bloempakketten, hier bezorgen we namelijk een emmer met verschillende soorten bloemen die je veel ziet op dat moment. Het is een flinke hoeveelheid bloemen, waarmee je in je hele huis de mooiste combinaties kunt maken.

Bloemen per soort

Is dit je toch iets teveel van het goed of wil je juist een paar specifieke soorten bloemen bestellen, dan hebben we ook een ruim aanbod Bloemen per Soort beschikbaar. Zo kun je zelf de combinaties van kleuren en bloemen al in de webshop kiezen. Om de bloemen wat meer body te geven op de vaas, verwijzen we je graag door naar Groen & Decoratief. Hier vind je verschillende soorten groen om boeketten mee op te maken maar ook een aantal mooie decoratieve producten.

Plukboeketten

Bij de bloemen die wij bezorgen zien we een enorme populariteit bij de verschillende plukboeketten. Daarom hebben we een aantal prachtige, bontgekleurde boeketten in ons vaste aanbod. Niet iedereen houdt natuurlijk van zo’n bontgekleurde bos bloemen, daarom hebben we ook een heel mooi plukboeket met enkel witte bloemen. Hoe mooi is dat?!

Kwaliteit bloemen bezorgen

De Gier Bloemen is al jaren actief binnen de inkoop en verkoop van bloemen. Daardoor kopen wij onze bloemen rechtstreeks op de veilig en het transport tussen veilig en magazijn in ons eigen beheer. Daardoor zijn we ervan verzekerd dat wij absolute topkwaliteit bloemen kunnen leveren en garanderen we dat jouw bloemen minimaal zeven dagen mooi blijven. Laat je De Gier jouw bloemen bezorgen? Dan krijg je gegarandeerd top kwaliteit!

Snelle levering

Blader vooral eens door onze webshop om ons ruime aanbod te bekijken. Wanneer je jouw bestelling voor 16:00 plaatst, zullen wij ervoor zorgen dat we jouw bloemen de volgende dag al bezorgen. Dit geldt alleen voor leveringen die tussen maandag en zaterdag geleverd worden. Wij hebben ons aanbod volledig in eigen beheer en werken dus niet samen met andere bloemisten. De bos bloemen die je op de website ziet, is dus ook daadwerkelijk de bos bloemen die je zult ontvangen.

Trakteer jezelf zo snel mogelijk op een mooi boeket bloemen. Je verdient het!