Verschillende bloemen voor iedereen

Bij Bloemen van de Gier vind je veel verschillende bloemen voor iedereen. Jong of oud, een bedankje of zomaar een kleinigheidje, een bos bloemen zegt meer dan 1000 woorden. Misschien heb jij zelf wel een leuke bos bloemen verdient, ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Iedereen houdt van bloemen en daarom hebben wij een heel breed assortiment, zodat er voor iedereen altijd een bloemetje tussen ziet waar hij of zij van houdt!

Regenboog rozen bestellen

Voor elke situatie de perfecte bloemen

Elke situatie is anders en iedereen vind een andere bloem leuk. Daarom hebben wij voor elke situatie een selectie aan verschillende bloemen gemaakt. Kies jij voor een mooi kleurrijk boeket als er iemand jarig is, of een mooie bos rode rozen voor jouw geliefde? Voor deze nog nog veel meer gelegenheden hebben wij een mooie selectie aan bloemen gemaakt. Zo kun jij altijd iemand verblijden met de perfecte bloem. Kijk rond in de verschillende bloemen collecties en kies een leuke bos voor een verjaardag, je geliefde, een geboorte, een bedankje of wens iemand beterschap met een van onze bloemen! Ook kun jij jouw bos bloemen nog persoonlijker maken door een leuk uniek kaartje met je eigen tekst toe te voegen als jij de bos cadeau doet.

Verschillende bloemen gedurende het hele jaar

Bij Bloemen van de Gier bestel je het hele jaar door de mooiste verschillende bloemen. Hiervoor hebben wij ook tijdens elk seizoen de geschikte bloemen die passen bij de tijd van het jaar. Bij elke tijd van het jaar horen natuurlijk verschillende soorten bloemen. Daarnaast hebben wij voor de kerstdagen ook hele mooi bloemen, kerstbomen en kerstkransen. Kijk voor al onze bloemen per seizoen en feestdag eens rond in onze webshop!

Gouden kerstboompjes

Bestel en contact

Voor welke bloemen je ook kiest, je besteld ze altijd makkelijk en snel. Als jij je bloemen voor 23:59 uur besteld, worden deze de volgende dag nog geleverd. Als jij problemen hebt met je bestelling of een andere vraag, kun je altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan je graag te woord via WhatsApp, E-mail, telefoon of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag verder!