• Gekleurde kerstbomen

 • Kerstboeketten

Bloemen in de winter bij De Gier

In de betoverende wereld van bloemen is er geen seizoen dat onverschillig blijft – zelfs de winter wordt verwelkomd met de warmte en kleurenpracht van prachtige bloemen. Bij De Gier Bloemen hebben we het genoegen om u een unieke ervaring te bieden: bloemen kopen tijdens de wintermaanden. Terwijl de natuur zich in een rustperiode begeeft, zorgen wij ervoor dat uw omgeving blijft stralen met de pracht van winterbloemen. Ontdek met ons de magie van bloemen die gedijen in de koele lucht, en voeg een vleugje kleur en schoonheid toe aan het seizoen dat bekendstaat om zijn serene charme. Welkom in de wereld van winterbloemen bij De Gier.

Welke verschillende winterbloemen zijn er?

In bloemenzaken worden vaak verschillende soorten winterbloemen verkocht, afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid. Hier zijn enkele van de winterbloemen die je vaak kunt vinden bij de verkooppunten, dit betekent niet dat deze bloemen ook bij De Gier verkrijgbaar zijn:

 1. Helleborus (Kerstroos): Een populaire winterbloem die verkrijgbaar is in diverse kleuren en variëteiten.
 2. Sneeuwklokjes: Deze kleine witte bloemen zijn vaak te koop als bollen of in potjes.
 3. Winterjasmijn: De gele bloemen op de kale takken van de winterjasmijn kunnen in tuincentra verkrijgbaar zijn.
 4. Winterheide: Winterheide is vaak beschikbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor het een veelgevraagde plant is voor winterkleur.
 5. Camellia: Afhankelijk van de regio kun je in tuincentra verschillende soorten camellia’s vinden.
 6. Viooltjes: Winterharde viooltjes zijn populaire keuzes voor het opfleuren van winterse plantenbakken en borders.
 7. Sarcococca (Vleesbes): Vanwege de geurige bloemen en donkergroene bladeren kan sarcococca een gewilde keuze zijn voor de winter.
 8. Cyclamen: Cyclamen met hun kleurrijke bloemen zijn vaak beschikbaar in de wintermaanden.
 9. Kerstrozen (Helleborus niger): Specifieke soorten kerstrozen, zoals Helleborus niger, worden vaak verkocht rond de kerstperiode vanwege hun witte bloemen.
 10. Kerstcactussen: Deze cactussen met kleurrijke bloemen zijn populaire kamerplanten tijdens de wintermaanden.
 11. Amaryllis: Hoewel meestal binnenshuis gekweekt, zijn amaryllisbloemen prachtig en vaak te koop in de aanloop naar de winter.
 12. Winterakoniet: Deze kleine gele bloemen kunnen soms verkrijgbaar zijn als bollen of als gevestigde planten.

Service en kwaliteit in de bloemen van De Gier

Bij De Gier Bloemen streven we naar uitmuntendheid, waarbij we service en kwaliteit tot in de kern van onze bloemige belofte omarmen. Onze toegewijde inzet voor het leveren van de meest prachtige en verse bloemen wordt weerspiegeld in elk boeket dat onze deuren verlaat. Met een passie voor vakmanschap en een onwankelbaar streven naar tevredenheid, beloven we niet alleen bloemen, maar ook een ervaring die verwachtingen overtreft en harten verwarmt.

Bestel bloemen bij De Gier

Bloemen bestellen bij De Gier dat is heel erg gemakkelijk en zorgt ervoor dat jij binnen een paar klikken de juiste bloemen kan kopen. Bij De Gier hebben we heel veel verschillende soorten bloemen klaarstaan voor jou zelfs in de winter is onze webshop gevuld met de mooiste boeketten en bloemen.