• Alle boeketten

  • Plukboeketten

  • Rozen boeketten

Bloemen bestellen in Amsterdam

De zomer is weer in volle gang en met de zomer zien we ook steeds meer bontgekleurde bloemen voorbij komen. De bontgekleurde bloemen zijn ideaal om iemand een leuke dag te bezorgen, hoe leuk is het dan om bloemen te sturen naar iemand die dat echt verdiend heeft? Heeft je moeder je geholpen door op te passen op de kinderen, je broer met verhuizen of ben je gewoon heel blij dat iemand in je leven is? Laat het zien en stuur hem of haar een mooi boeket bloemen! Bij Bloemen van de Gier is het mogelijk om door heel Nederland bloemen te bestellen. Dus ook in de grote steden, zoals Amsterdam, Rotterdam of Utrecht.

Bloemen verzenden naar Amsterdam

Het verzenden van bloemen is bij Bloemen van de Gier heel eenvoudig. Wanneer je het juiste boeket hebt gevonden, hoef je alleen een bezorgdatum te kiezen om daarna de bloemen in je bloemenmand te leggen. Vanuit je winkelmandje kun je gaan afrekenen. Hier begin je eerst met het invullen van je eigen gegevens, dit zijn de factuurgegevens. Wil je bloemen sturen naar iemand anders sturen in Amsterdam? Dan kun je een checkbox aanvinken en de gegevens invullen van de persoon die jij wilt verassen met een bloemetje. Nog even betalen en wij regelen verder de rest!

Verschillende bloemen te bestellen

Smaken verschillen en daarom hebben we voor verschillende mensen ook verschillende soorten bloemen in ons assortiment opgenomen. We zijn er daarom zeker van dat je er bij ons altijd in zult slagen om een mooi boeket bloemen te scoren. Neem vooral een kijkje bij onze boeketten bloemen, waar we met verschillende soorten bloemen een vrolijk boeket hebben samengesteld. Liever bloemen per soort sturen? Dan hebben we ook veel verschillende mogelijkheden! Je kunt altijd binnen een paar minuten bloemen sturen naar Amsterdam.

Bloemen per soort bestellen bij Bloemen van de Gier

We bieden verschillende soorten bloemen per soort aan. Bij onze zomerbloemen zie je een aantal mooie opties die echt horen bij de zomer, daar kun je jezelf of een ander erg blij mee maken. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de Pioenrozen of de mooie Lisianthus. Ook helemaal van nu zijn de pampasgras pluimen, super leuk om op een vaas te zetten en ze blijven ontzettend lang mooi zonder dat ze verzorging nodig hebben.

Zakelijk bloemen sturen naar een klant in en rond Amsterdam

Voor de zakelijke klant hebben we ook de mogelijkheid om zakelijk bloemen te sturen. Helemaal in tijden dat er veel wordt gevraagd van de werknemers, is het een heel mooie manier om je medewerkers te bedanken voor hun flexibiliteit en inzet. Bij het zakelijk bloemen bestellen, kun je achteraf gefactureerd krijgen. Het leukste van zakelijk bestellen is dat we de mogelijkheid bieden om de bloemen personaliseren en te voorzien van je eigen logo. Top toch?

Service en contact

Bij Bloemen van de Gier streven we ernaar iedere klant naar tevredenheid te helpen. Onze klantenservice staat dan ook graag voor je klaar om je te helpen bij eventuele vragen en ook opmerkingen zijn meer dan welkom! Contact opnemen met een van onze medewerkers proberen we je zo makkelijk mogelijk te maken, je kunt namelijk gewoon met ons Whatsappen! Mailen, bellen of een contactformulier invullen kan natuurlijk ook.
We horen graag van je!