• Alle boeketten

  • Plukboeketten

  • Rozen boeketten

Boeketten bestellen in Rotterdam

Met de zomer in volle bloei worden prachtige boeketten een alledaags gezicht. Boeketten zijn de perfecte manier om iemands dag op te fleuren. Wat is er nu leuker dan een schitterend boeket te sturen naar iemand die het echt verdient? Of het nu je moeder is die op de kinderen heeft gepast, je broer die is verhuisd, of gewoon iemand in je leven waar je blij mee bent. Laat je waardering zien en stuur hen een betoverend boeket bloemen! Bij Bloemen van de Gier kun je door heel Nederland boeketten bestellen, ook in bruisende steden zoals Amsterdam, Utrecht en Eindhoven.

Boeketten verzenden naar Rotterdam

Bij Bloemen van de Gier is het verzenden van bloemengroeten een fluitje van een cent. Zodra je het perfecte boeket hebt gevonden, hoef je alleen maar een bezorgdatum te kiezen en de bloemen aan je winkelmandje toe te voegen. Vanuit daar kun je eenvoudig afrekenen. Je begint met het invullen van je eigen gegevens voor de facturatie. Wil je een boeket naar iemand anders in Rotterdam sturen? Vink dan gewoon het desbetreffende vakje aan en vul de gegevens in van degene die je wilt verrassen met een bloemetje. Even betalen en wij regelen de rest!

Verschillende boeketten te bestellen

Neem vooral een kijkje bij onze boeketten bloemen, Omdat smaken nu eenmaal verschillen, hebben we bij Bloemen van de Gier een scala aan diverse boeketten in ons assortiment opgenomen. We zijn ervan overtuigd dat je bij ons altijd het perfecte boeket zult vinden. Neem een kijkje bij onze bloemenboeketten, waar we een vrolijk arrangement hebben samengesteld met verschillende bloemsoorten. Liever specifieke bloemen versturen? Ook dat kan, met talloze mogelijkheden om uit te kiezen! In slechts enkele minuten kun je bloemen laten bezorgen in Rotterdam.

Bloemen per soort bij Bloemen van de Gier

We presenteren verschillende bloemensoorten individueel. Onze zomerbloemen bieden prachtige keuzes die echt bij het seizoen passen. Denk aan betoverende pioenrozen of de elegante lisianthus. Ook helemaal in de trend zijn de pluizige pampasgraspluimen. Deze zijn perfect om in een vaas te plaatsen en ze behouden hun schoonheid langdurig, zonder veel onderhoud. We bieden verschillende soorten bloemen per soort aan. Bij onze zomerbloemen zie je een aantal mooie opties die echt horen bij de zomer, daar kun je jezelf of een ander erg blij mee maken. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de Pioenrozen of de mooie Lisianthus. Ook helemaal van nu zijn de pampasgras pluimen, super leuk om op een vaas te zetten en ze blijven ontzettend lang mooi zonder dat ze verzorging nodig hebben.

Zakelijk boeketten sturen naar een klant in en rond Rotterdam

Voor zakelijke klanten hebben we de optie om zakelijke boeketten te versturen. Vooral in tijden waarin werknemers veel inzet tonen, is dit een prachtige manier om hen te bedanken voor hun flexibiliteit en toewijding. Bij zakelijk bloemen bestellen is achteraf facturatie mogelijk. Het leuke aan zakelijk bestellen is dat we de boeketten kunnen personaliseren en voorzien van jouw eigen logo. Geweldig, nietwaar?

Service en contact

Bij Bloemen van de Gier streven we ernaar om elke klant tevreden te stellen. Onze klantenservice staat altijd klaar om te helpen bij vragen en opmerkingen zijn meer dan welkom. We hebben het contact zo gemakkelijk mogelijk gemaakt: je kunt zelfs met ons chatten via WhatsApp! Natuurlijk kun je ook mailen, bellen of een contactformulier invullen. We kijken uit naar je bericht!