• Rozen boeketten

  • Klassieke boeketten

  • Alle boeketten

  • Plukboeketten

Moederdag Rozen

Ben jij op zoek naar de perfecte bloemen om je moeder op Moederdag te verwennen? Bloemen van de Gier heeft een groot en uitgebreid assortiment aan prachtige rozen die perfect zijn om je moeder te laten zien hoeveel je om haar geeft. Het maakt bij De Gier niet uit of je nu kiest voor een boeket met roze, rode of witte rozen, onze bloemisten zorgen ervoor dat elk boeket met de grootste zorg wordt samengesteld. Onze rozen worden dagelijks vers geleverd en alle bloemen in ons assortiment zijn van de hoogste kwaliteit, hierdoor kan jouw moeder dagenlang van haar cadeau genieten. Bestel de bloemen online en laat het bezorgen op de door jouw gewenste datum en locatie. Bij Bloemen van de Gier ben je verzekerd van een prachtig Moederdagcadeau.

Verschillende rozen geven met Moederdag

Er zijn heel veel verschillende soorten rozen die jij kan kopen als cadeau voor Moederdag, maar welke is nou het meest geschikt voor jou? Wij nemen je mee door de verschillende opties aan rozen bij De Gier. Verschillende kleuren, groottes en vormen van de bloem zorgen voor een lastige keuze. Het belangrijkste is om eerste te bepalen hoe groot het boeket moet zijn, wij hebben verschillende opties voor jou. In ons assortiment staan boeketten van 30 t/m 100 rozen en er zijn boeketten van 25 grote rode rozen. Na deze keuze ga je een keuze maken over de kleur van de rozen. Wij nemen je mee in de verschillende betekenissen van de kleuren. Wanneer jij voor rode rozen kiest, kies je voor het symbool van liefde en passie. Maar wanneer jij voor roze rozen gaat, dan kies je voor waardering, dankbaarheid en bewondering. Witte rozen zijn perfect voor het uitdrukken van zuiverheid, onschuld en vriendschap. En de gele rozen staan voor vreugde, blijdschap en vriendschap. Kies een kleur en geef een symbool mee aan het cadeau voor je moeder.

Ook boeketten van rozen bij De Gier

Bij Bloemen van de Gier kunt u kiezen uit diverse boeketten en arrangementen met rozen, van klassiek tot aan modern. Of stel zelf een uniek boeket samen met de rozen van uw keuze. In ons assortiment hebben wij verschillende rozen boeketten staan die jouw wensen kunnen vervullen. Vaak zijn deze boeketten samengesteld met verschillende kleuren van rozen, hierdoor krijgen deze boeketten een hele frisse uitstraling. Ben jij op zoek naar een boekte in plaats van een bosje rozen dan kan jij bij De Gier de mooiste opties bekijken, online bestellen en kiezen waar deze geleverd moeten worden.

Service en contact ook met cadeaus

Bij Bloemen van de Gier streven we ernaar iedere klant naar tevredenheid te helpen. En met cadeaus is dit heel erg belangrijk dat het goed gaat. Onze klantenservice staat dan ook graag voor je klaar om je te helpen bij eventuele vragen en ook opmerkingen zijn meer dan welkom! Contact opnemen met een van onze medewerkers proberen we je zo makkelijk mogelijk te maken, je kunt namelijk gewoon met ons Whatsappen! Mailen, bellen of een contactformulier invullen kan natuurlijk ook.
We horen graag van je!