Bloemen voor Pasen bij De Gier

In april is het zover, Pasen breekt weer aan en elk huis wordt versierd met de leukste kleuren en overal zie jij weer paasbloemen terugkomen. In elk huishouden is er wel een mooi plekje vrij gemaakt voor een vaas met bloemen in de prachtigste kleuren. Deze kleuren geven de sfeer aan de paasdagen, deze dagen zijn volgepland met leuke activiteiten en het samenzijn met familie. Tijdens het paasontbijt ga je heerlijk ontbijten samen met jouw familieleden en daarna gaan de kinderen naar buiten om eieren te zoeken! Maar vaak horen wij de vraag vanuit onze klanten op de markt en ook via de website, wat zijn nou echte paasbloemen? Wij nemen jou mee in onze top-3 van paasbloemen, bekijk welke jij het mooiste vindt en koop ze meteen bij Bloemen van de Gier.

Bloemen van de Gier heeft de mooiste paasbloemen al in het assortiment staan

Tijdens de paasdagen op bezoek gaan bij familie, het is een hele ouderwetse traditie in Nederland. Maar super gezellig natuurlijk! Jij kan tijdens dit bezoek niet met lege handen aankomen en hoe leuk is het om tijdens Pasen met paasbloemen aan te komen bij jouw familie. Hieronder benoemen wij de top-3 paasbloemen. Maar maken wij ook een uitstapje naar de mooiste paastakken.

Nummer 1: Narcissen

Bij het zien van een grasveld vol met narcissen begint het gevoel van de Lente al te kriebelen. Het mooiste aan narcissen vinden wij bij Bloemen van de Gier dat er wel 88 verschillende soorten zijn. In Nederland zien wij het vaakste de knalgele narcissen terugkomen in huishoudens en in grasvelden. Maar naast deze felle kleur zijn er ook narcissen met de mooiste combinaties. Zoek bijvoorbeeld eens witte narcissen gecombineerd met andere kleuren of zalmroze narcissen gecombineerd met een ander kleurtje. Met een narcis zit je niet mis, kies daardoor voor een mooi boeketje vol met narcissen of kies voor de narcis in combinatie met andere bloemen. Bloemen genoeg bij De Gier!

Nummer 2: Tulpen

Wij vinden deze bloemen echt prachtig en vinden de seizoenen rond Pasen dan ook geweldig. En Nederland staat dan ook bekend om de mooiste tulpen van de wereld. En je ziet deze bloemen het vaakst tijdens Pasen. De symboliek achter tulpen heeft echt een extra waarde gegeven aan de bloemen, de tulp staat voor het nieuwe leven en de liefde. Wanneer de lente aanbreekt zien we ook veel tulpen, in Nederland is het een echte eyecatcher de kleurrijke velden vol met tulpen langs de weg. De vorm van de bloem doet ons ook wel denken aan de vorm van een paasei, zie jij dat ook? Elke kleur tulp staat weer voor een ander symbool, de witte tulp als voorbeeld genomen, staat voor onschuld. Elke kleur staat voor iets anders en wij vinden het fantastisch. De Gier heeft tulpen in veel verschillende kleuren, kies welke kleur bij jou past en hopelijk stralen de tulpen net zo mooi in jouw huis als op de tulpenvelden.

dubbele tulpen
Hyacinten bestellen

Nummer 3: Hyacinten

De hyacint is echt een ondergewaardeerde bloem. De krullerige bloemetjes met de groene stelen en bladeren, het is echt een bloem die je vaker moet gaan zien op de keukentafel. De Hyacint is in verschillende kleuren te krijgen, de kleuren paars, geel, verschillende roze tinten en wit. De hyacint is een christelijke bloem, het staat voor geluk, liefde en vrede met jezelf. Het leuke aan hyacinten is dat elke kleur weer een andere betekenis heeft. De witte kleur staat voor dat de ontvanger mooi is, en dat er voor hem of haar gebeden wordt. Met de paarse kleur kan je jezelf verontschuldigen bij iemand. Gele hyacinten schenk je liever niet aan iemand want dit is een teken van jaloezie.

Niet te vergeten: de paastakken

Een van de onderdelen die echt niet kan missen tijdens de paasdagen zijn de paastakken. Verkrijgbaar in verschillende groottes en soorten, waardoor jij altijd een tak kan vinden die bij jou past. Het is echt een decoratieve tak die overal in jouw huis geplaatst kan worden. Het is echt de beste manier om jouw huis het gewenste paasgevoel te geven. Het gevoel van Pasen is heel erg bijzonder! Er zijn veel verschillende heesters en bomen die gebruikt kunnen worden bij het maken van paastakken, kijk eens rond bij De Gier voor jouw gewenste paastak.